蘇教版英語b四年級閱讀理解
『壹』 英語四年級下冊50篇閱讀理解
12.EDGAFCB3..③②④制⑥①⑤2.1)B2)A3)B4)B5)A31.1)×2)×3)√4)√5)√42..CDAB51.1)doctor2)salesperson3)cleaner4)artist5)teacher2.1)doctorWhereHowb。
『貳』 兩篇小學四年級英語閱讀理解及答案分享
英語閱讀理解能夠幫助我們訓練自己的閱讀速度與效率,而且能夠讓我們深入了解英語表達的作用。今天為大家奉上小學四年級英語閱讀理解專項訓練題,時間難得,何不深入了解一下讓自己的收獲更多呢?
小學四年級英語閱讀理解專項訓練題(一)
Where Do They Sit?他們坐在哪裡
Six children go to the cinema to see a new film.The film is about animals.
Their seats numbers are 5A, 5B, 5C, 5D, 5E and 5F. They sit in the same row.Mingming doesn’t sit next to John.He sits next to Sue. Helen sits between Sam and John.Sam sits in 5A.Mary sits on the left of Mingming. Which seats do they sit in?
根據短文為文中的六個小孩找到它們各自的座位
參考答案:
1.B 2.C 3.C 4.C 5.B
小學四年級英語閱讀理解專項訓練題(二)
How lucky the man is!這個人真幸運
It is in summer. A young man comes to a forest (森林). He’s walking along the edge (邊緣) of the forest. On his right is a river. On his left is a forest. Suddenly he sees two green eyes looking at him from the trees. A wolf is getting ready to jump on him.
What does he do? He must jump into the river. In the river there is a crocodile (鱷魚). Its mouth is very big. The young man closes his eyes. And he hears the wolf jumps, but nothing happens to him. Then he opens his eyes and finds the wolf is now in the mouth of the crocodile.
根據短文內容判斷正(T)誤(F)
( )1. There is a river on the right of the young man.
( )2. A young woman comes to a forest.
( )3. There is a wolf on the right of the young man.
( )4. The crocodile jumps on the young man .
( )5. The crocodile eats the wolf.
參考答案:
1.T 2.F 3.F 4.F 5.T
『叄』 小學四年級的英語閱讀理解
一,Fred and Jean are brother and sister. They are Americans. They are in the same school. Their school is not far from their home. Fred is in Mr Black's class. He is thirteen. He is one of the best students in his class. Mr Black likes him. He is good at Chinese, but Mr Black is not. Jean is eleven. She is in Mrs Black's class. Mrs Black is an English teacher. Jean is good at English, but she is not good at Chinese.
( )1. Are Fred and Jean twins?
A. Yes, they are.
B. No, they aren't.
C. Yes, they are in the same class.
D. No, they are not American.
( )2. How old is Jean? She is_____________.
A. eleven B. twelve C. thirteen D. ten
( )3. Who is good at Chinese?
A. Mr Black B. Mrs Black C. Jean D. Fren
( )4. Where is Fred and Jean's school?
A. It's in China.
B. It's behind a hill.
C. It's near their home.
D. It's in English.
( )5. Which sentence is wrong?
A. Fren and Jean are in the same family.
B. Mr Black and Mrs Black are Fred and Jean's father and mother.
C. Mr Black likes Fred very much.
D. Mrs Black is Jean's English teacher
『肆』 四年級英語閱讀理解100篇可以復制粘貼
1 c 因為四本書既有關於寫科幻小說的又有是科幻小說的,但都是與「科幻小說」有關的 2 D Orson Scott Card是Masterpieces這整本書的作者 而題目是其中的一則故事---「Bears Discover Fire 」,它的作者是Terry Bisson,因為「Bears Discover Fire by Terry Bisson, 」 3 A 「Only 2 left in stock-order soon by Amazon.com.」因為只剩下兩本了 而且價格便宜 又是小說 比前面兩本寫小說用書要暢銷 4 A C 是說「Writing Science Fiction & Fantasy」而不是」World Building」因為「This how-to book is divided into four parts: 「Story-telling;」還有 「 but Anderson』s technical essay on preparing a scientifically valid world couldn』t be better」 D 都是圍繞「Astronaut Claire Logan」這個主人公來講的一個故事,我們不能看出它不止一個故事 「Masterpieces」是適合新手的 因為「However, it is a great book for new science fiction readers.」 所以答案選B 不知道這樣回答對你用沒有