當前位置:首頁 » 英語閱讀 » 英語快速閱讀題解析

英語快速閱讀題解析

發布時間: 2021-03-03 10:23:00

『壹』 急需一篇題目為Tree的英語快速閱讀的文章和題目以及答案。

【題目】

are useful to man in three important ways: they provide him with wood and other procts; they give him shade; and they help to prevent droughts and floods.

Unfortunately, in many parts of the world, man has not realized that the third of these services is the most important. In his eagerness to make money from trees, he has cut them down in large numbers, only to find that without them he has lost the best friends he had. And besides, he is usually too careless to plant and look after new trees. So the forests slowly disappear.

This does not only mean that man will have fewer trees. The results are even more serious: for where there are trees, their roots break up soil --- allowing the rain to sink in --- and also bind the soil, thus preventing it from being washed away easily; but where there are no trees, the rain falls on hard ground and flows away, causing floods and carrying away the rich top-soil. When all the top-soil is gone, nothing remains but worthless desert.

Two thousand years ago a rich and powerful country cut down its trees to build warships, with which to gain itself an empire. It set up the empire but, without its trees, its soil became poor and it grew weak. When the empire fell to pieces, the home country found itself faced with floods and starvation.

1. What is the most important service of trees to man according to the passage?

A. They help him make money.

B. They give him wood and other procts.

C. They help him prevent droughts and floods.

D. They give him shade.

2. Why do forests in many parts of the world slowly disappear?

A. New trees are not looked after properly.

B. Many trees have been cut down by man.

C. Man has not paid enough attention to planting trees.

D. All of the above.

3. Why did the country mentioned in the passage suffer from floods and starvation?

A. Because an empire was set up.

B. Because the empire fell to pieces.

C. Because it lost all its trees.

D. Because too much had been spent on wars.

4. Why does land become desert after all trees are cut down?

A. Because nothing remains on land except floods.

B. Because there are no longer trees to keep the rain and protect the top-soil.

C. Because too much rain sinks in and washes away the top-soil.

D. Because roots of the trees break up the soil.

5. What does the author tell us in this passage?

A. How trees help prevent droughts and floods.

B. The relationship between trees and man.

C. How an empire fell to pieces in ancient times.

D. A story of trees.

【答案】 1.C 2.D 3.C 4.B 5.A

『貳』 英語快速閱讀的做題方法,怎麼快速閱讀英語

先看問題再看原文,帶著問題讀原文就很好做了

『叄』 求大一英語快速閱讀的答案詳解~~~

你好:
很想幫助你,可全國各地用的教材不盡相同,所以網路知友未必能找得到內。一個比容較保險的方法是把你的試題用數碼相機或者手機照下後以圖片形式上傳過來,或者把試題寫上,這樣我們就可以很快幫上你的忙了。
如果沒有辦法幫上忙,那就希望你能全力以赴去完成,調動潛能,同時會增長知識,提高技能。
祝你成功! Wish you success!

『肆』 英語快速閱讀~

快速閱抄讀通常是先讀題目的,因為襲顧名思義「快速」,也就要求令你要快速的瀏覽整篇文章,先看題目,找到關鍵詞,然後再回到文章中,對文章進行「掃描」,這里說的掃描,並不是漫無目的地看,二是要「掃」出你想要看到的信息,就是題目中的。

很多時候,文章段落的中心句子都在段落的開頭,或者結尾,你可以試試先看開頭,如果沒有,再往下讀下面的句子。

當然,這種能力不是說一下子就可以提高的,特別是在你高速「掃描」文章的時候,這就需要你在平時多練習如果閱讀英文的句子或者文章了,找些英文的報刊讀一下,或者找你平時的閱讀練習讀一下,會對你提高有幫助的。

『伍』 全新版英語快速閱讀答案

很高興為你解答。我是快速閱讀吧吧主,我也學習了快速閱讀,以我個人的經驗,告訴你一些行之有效的方法,希望對你有用。

1、高效閱讀的方法需要訓練,是一種眼腦相互協調的高效率學習方法,一般情況下,用在緊張的學習或者備考階段,也用於經常學習的過程,用以提高學習效率。

2、由於大家平時對快速閱讀接觸不多,所以學習起來不容易。舉個例子,網上有很多的方法可以學習,不過大多局限與理論學習,比較難以學成。當然,學習過程中,也可以通過直接訓練,訓練大腦和眼睛的協調能力,整體說,這樣的方法更為實際。去年,有學者推薦精英特速讀記憶訓練時說道,一般情況下用軟體進行訓練,30小時左右的學習,普通人300字每分鍾左右的閱讀速度會達到3000字每分鍾的閱讀速度,記憶力也相應的快速提升。我和我兒子去年就一直學習精英特快速閱讀到現在,她的速度在6000字每分鍾左右,我的速度在4000字每分鍾左右。學習效率提.升大。3、快速閱讀主要針對考試或者學習的人,能.夠成倍的提高記憶力和學習效率,幫助考試成.功。實際經驗,精英特提高到3000字的閱讀速度和提高3-5倍的記憶力是很有可能的。當然,訓練是必須經歷的過程,沒有訓練就不會有提高,不同的人,也有不一樣的經歷,希望我的經歷對你有用。

希望我的回答幫助到你。

『陸』 大學英語快速閱讀-(Book4)(第三版)詳細答案解析

貌似都沒有詳解哦,你只能看書後面的答案了

『柒』 全新版大學英語快速閱讀4答案解析

網路文庫解析非常完整。請在以下網址前添加http://。

wenku..com/link?url=TU20lVzC7oWqfu5_PMI1uN52gr4e_Jo-CJSPVM1Kd2CGnRFfym_-zeat6gaeuZytHVwn7LtOqe

『捌』 大學英語快速閱讀答案

額,買一個學習機查一下不就得了!!!

『玖』 急需一篇題目為nonverbal communication的英語快速閱讀的文章和題目以及答案。

【題目】
Nonverbal communication has to do with gestures, movements and closeness of two people when they are talking. The scientists say that those gestures, movements and so on have meaning which words do not carry.

For example, the body distance between two speakers can be important. North Americans often complain that South Americans are unfriendly because they tend to stand close to the North American when speaking, while the South American often considers the NorthAmerican to be "cold" or "distant" because he keeps a greater distance between himself and the person he is speaking to. The "eye contact" provides another example of what we are calling nonverbal communication. Scientists have observed that there is more eye contact between people who like each other than there is between people who don't like each other. The length of time that the person whom you are speaking to looks at your eyes indicates the amount of interest he has in the things you are talking about.

On the other hand, too long a gaze can make people uncomfortable. The eyes apparently play a great part in nonverbal communication. Genuine warmth or interest, shyness or confidence can often be seen in the eyes. We do not always consider a smile to be a sign of friendliness. Someone who is always smiling, and with little apparent reasons, often makes us uneasy.

1. According to the passage, nonverbal communication__________.
A. is a method often used by people who cannot speak
B. can tell something that words cannot
C. can be used to talk with people who cannot bear
D. is less used than words

2. The South American__________.
A. tends to keep a distance between himself and the person he is speaking to
B. usually stands close to the person he is talking to
C. is often unfriendly when spoken to
D. is often cold and distant when speaking

3. Which of the following is NOT true?
A. Less eye contact suggests distance in relation.
B. The longer one looks at you, the more interest he has in you.
C. There is more eye contact between people who like each other.
D. Shorter eye contact shows more interest in what one is talking about

4. Too long a gaze__________.
A. may upset people being looked at
B. shows one's great confidence
C. indicates one's interest in the talk
D. tells you how friendly one is

5. Constant smiling without apparent reason__________.
A. is a sign of one's friendliness
B. is a sign of one's unfriendliness
C. makes people feel happy
D. makes people feel uncomfortable

【答案】1.B 2.B 3.D 4.A 5.D

『拾』 大學英語快速閱讀1答案

很高興為你解答。

我是一名英語老師,我學習快速閱讀,以我個人的經驗,告訴你讀書的好處和如何快速讀書希望對你有用。

1、高效閱讀的方法需要訓練,是一種眼腦相互協調的高效率學習方法,一般情況下,用在緊張的學習或者備考階段,也用於經常學習的過程,用以提高學習效率。

2、由於大家平時對快速閱讀接觸不多,所以學習起來不容易。舉個例子,網上有很多的方法可以學習,不過大多局限與理論學習,比較難以學成。當然,學習過程中,也可以通過直接訓練,訓練大腦和眼睛的協調能力,整體說,這樣的方法更為實際。去年,有學者推薦精英特速讀記憶訓練時說道,一般情況下用軟體進行訓練,30小時左右的學習,普通人300字每分鍾左右的閱讀速度會達到3000字每分鍾的閱讀速度,記憶力也相應的快速提升。我和我兒子去年就一直學習精英特快速閱讀到現在,她的速度在6000字每分鍾左右,我的速度在4000字每分鍾左右。學習效率提.升大。

3、快速閱讀主要針對考試或者學習的人,能.夠成倍的提高記憶力和學習效率,幫助考試成.功。實際經驗,精英特提高到3000字的閱讀速度和提高3-5倍的記憶力是很有可能的。當然,訓練是必須經歷的過程,沒有訓練就不會有提高,不同的人,也有不一樣的經歷,希望我的經歷對你有用。

希望我的回答幫助到你。

熱點內容
39天電影在線播放免費觀看 發布:2024-08-19 09:18:18 瀏覽:939
可投屏電影網站 發布:2024-08-19 08:19:20 瀏覽:140
農村喜劇電影在線觀看 發布:2024-08-19 07:46:21 瀏覽:300
電影院默認區域 發布:2024-08-19 07:39:02 瀏覽:873
台灣金燕全部電 發布:2024-08-19 07:30:20 瀏覽:249
在哪可以看網站 發布:2024-08-19 07:29:06 瀏覽:467
電影tv版app 發布:2024-08-19 07:28:17 瀏覽:51
韓國倫理電影在什麼地方看的啊 發布:2024-08-19 07:18:34 瀏覽:835
韓國找女兒那個電影 發布:2024-08-19 07:18:34 瀏覽:667
驚變溫碧霞在線播放 發布:2024-08-19 07:10:13 瀏覽:404