当前位置:首页 » 英语阅读 » 英语阅读as

英语阅读as

发布时间: 2021-03-02 13:06:33

⑴ 英语阅读理解:today is as normal

今天和平常一样
today is as normal

⑵ 英语阅读 As a child

As a child, I was really afraid of the dark and of getting lost. These fears were very real and caused me some uncomfortable moments.
Maybe it was the strange way things looked and sounded
in my own room at night that scared me so much. There was
never complete darkness, but always a streetlight or passing
car lights, which made clothes on the back of a chair take on
the shape of a wild animal. Out of the corner of my eye, I saw
the curtains(窗帘) seem to move when there was no wind. A
very low sound in the floor would seem a hundred times
louder than in the day. My imagination (想象) would run wild, and my heart would beat fast. I would lie very still so that the "enemy(敌人) " would not discover me.
Another of my childhood fears was that I would get lost, especially on the way home from school. Every morning I got on the school bus right near my home. That was no problem. After school, though, when all the buses were lined up along the street, I was afraid that I would get in the wrong one and be taken to some other strange places. On school or family trips to a park or a museum, I wouldn't let the leaders out of my sight.
Perhaps one of the worst fears of all I had as a child was that of not being liked or accepted by others. Being popular was so important to me then, and the fear of not being liked was a serious one.
One of the processes(过程) growing up is being able to realize and overcome our fears. Understanding the things that scared us as children helps us achieve greater success later in life.
51. The author had _________kind(s) of fears when she was a child.
A. one B. two C. three D. none
52. _________ would scare the author at night.
A. Streetlight and car lights B. Wild animals and enemies
C. Moving curtains and wind D. Strange sights and sounds
53. When she went to some other places, she would _________.
A. walk away without others B. take a bus by herself
C. follow others closely D. make sure not to take a wrong bus
54. Which of the following would be possibly true when she was a child?
A. She was usually popular among people.
B. She was always the leader of the others.
C. She always' got poor grades.
D. She was not at all liked by others.
55. The underlined word "overcome" means "_________" in Chinese.
A. 接受 B. 忍受 C. 信服 D. 克服

51. C
52. D
53. C
54. A
55. D

⑶ 考研英语基础复习阅读中as用法知多少

这个不太清楚哈,英语词汇一定要不遗余力的背,每天50个,风雨无阻回。比如周一二答三四五早上背新的,晚上睡前回顾,周六周日进行一周回顾。月回顾。两月回顾。三个月回顾,四个月回顾,五个月回顾,多次重复,必能记住。学习就是一个点一个点的攻下来的,最好的捷径就是脚踏实地。
英语真题阅读理解的文章是英语的重中之重,分析长难句,当不知道怎么复习英语的时候,就把英语真题文章拿出几篇来背,结合天道考研讲义一起背,背了之后可能过段时间就忘了,但是你的水平在提高,就和咱们以前背散文,背荷塘月色,背文言文一样,现在大部分都忘了,但你的语言能力提高了,天道考研就主张背真题。不知道你是怎么复习考研英语的

⑷ 考研英语:阅读中as用法知多少

ighest grade in Calculu

⑸ 英语阅读理解as we all know,china

As we all know ,China is a developing country with the largest population in the world.There are about 1.3 billion people in China.The large population causes many problems both in cities and in the countryside.For example,in the poor countryside,farmers don't have enough land to grow crops,in those places people even don't have enough food to eat.In some cities,many young people can't find jobs.And there is more pollution in China.
The government of China has successfully found its own way to deal with the problems.It has improved the population and family planning program ----"One family,one child."And China's national economy has developed at a high speed,the people's living standards greatly improved.
翻译如下:正如我们知道的那样,中国是一个发展中国家,有着世界上最大的人口。中国大概有13亿人口。打的人口数目在城市和乡村中都带来了很多的问题。比如,在贫困乡村,农民没有足够的地区种庄稼,那里人们没有足够的食物。而在城市里,许多年轻人找不到工作。中国的污染也越来越严重。
中国政府成功地找到了解决这些问题的方法。它改进了人口和计划生育工程---”一个家庭只能有一个孩子“。
中国的经济也在高速发展,人民的生活水平也在逐步提高(翻译来自网络问作业)

⑹ as在考研英语中的用法

一. 介词
(一)好像:
They enteredthe building disguised as cleaners.
他们化装成清洁工人的模样进入了大楼。
(二) 作为,当作:
I am tempted to define “journalism” as a term of contempt.
我禁不住将新闻业定义为一个蔑视的称谓。
(be temptedto 直译为“被诱惑”,但是用I 做主语的时候最好转译为:禁不住,愿意,会等)
He has elected the activity of thinking as his primary ty.
他已经选择了思考的行为作为他主要的责任
( elect = choose)
His reputation as a music critic has long been in dispute.
他作为音乐评论家的声誉一直饱受争议。
二. 副词
(一)
1.As(副词)+形容词或副词+as(介词)+名词 (构成比较结构)
The dress is twice as expesive as that one.
(倍数加在第一个as前)
I haven’t known him as long as you.
= I haven’t known him as long as you (have done).
我认识他的时间没有你认识他的时间久。
2.As(副词)+ 形容词或副词+as (连词)+句子(构成比较结构)
(1)He looks as ill as he sounded on the phone.
他的样子和他在电话中说话的声音所反映的病情是一样的。
(2)His eyes aren’t quite as blue as they lookin the film.
他的眼睛不像在电影里见到的那样蓝。
(3)IQ tests are not given as often as theyused to be.
智商测试不像以前那样经常被使用了。
(二).As (副词):像,如,和…无不同。
As beforehe remained unmoved.
和过去一样,他无动于衷。
三. 连词
(一) 表时间
I watched her as she combed her hair.
她梳头的时候我一直看着她
(二) 表原因(常放在句首)
As you weren’t there I left a message.
因为你不在那里,我留了个信儿。
(三)表示让步 (常放在形容词或者副词后)
Simple as the picture is, the symbolic meaningbehind it is as deep as ocean.
尽管图画很简单,但是其背后的寓意却非常深刻。
(四) 表示方式
They did as I had asked.
他们是按照我的要求做的。
四. 关系代词(在牛津词典中还是归结在连词中,但是在理解的时候理解为代词更容易,所以一直都用代词词性进行讲解)
As (关系代词指代后面的句子) is shown above, +主句
现在再来看这个句子:
Nor, if regularity and conformity to a standard pattern are as desirable to the scientist as the writing of his
papers would appear to reflect, is management to be blamed for discriminating against the“odd balls” among
researchers in favor of more conventional thinkers who work well with the team.
前半句中的as…as…就不再是比较结构了。
这里第二个as是关系代词,指代的是:regularity and conformity to a standard pattern;
调整一下语序就是:
If regularity and conformity to a standard pattern as the writing of scientist’s papers would appear to reflect are as desirable to him,
As desirable 中的as 为副词(3),如…
如果,科学家的论文写作中所反映出的对于标准模板的一致性和规则性,(如果,科学家的论文写作中所反映出来的对于标准模板的遵从和一致,)正是他们所想要的话,那么…
后半句顺便再说一下是个倒装:
management is not to be blamed for discriminating against the “odd balls” among researchers in favor of more conventional thinkers who work well with the team.

⑺ 英语阅读答案 as walked on,her bare feet quite

as walked on,her bare feet quite cold and blue with red。继续前行,可是她光着的脚丫冻得又青紫又红肿。

是这篇文章吗?
lt was dreadfully cold, it was snowing fast, and almost dark; the evening----the last evening of the old year was drawing in. But, cold and dark as it was, a poor little girl, with bare head and feet, was still wandering about the streets. When she left her home she had slippers on, but they were much too large for her; indeed, properly, they belonged to her mother, and had dropped off her feet whilst she was running very fast across the road, to get out of the way of two carriages. One of the slippers was not to be found, the other had been snatched up by a little boy, who ran off with it thinking it might serve him as a doll's cradle.

天气非常非常冷,雪下得很大,夜幕已降临。这是旧年最后的一夜——除夕之夜。尽管天气是那么的寒冷和黑暗,一个贫穷的小女孩,光头赤脚仍在大街上徘徊。当她离家出门的时候,脚上穿着一双拖鞋,那是一双相当大的拖鞋——的确太大了,那是她妈妈穿着合适的一双拖鞋。当她匆忙横穿马路的时候,两辆马车飞快地闯过来,吓得她把拖鞋跑丢了。一只怎么也找不到,另一只被一个小男孩抢跑了。他想,这只鞋可以当做玩具娃娃睡觉的摇篮。

So the little girl now walked on, her bare feet quite red and blue with the cold. She carried a small bundle of matches in her hand, and a good many more in her tattered apron. No one had bought any of them the live long day; no one had given her a single penny. Trembling with cold and hunger crept she on, the picture of sorrow: poor little child

现在这小女孩只好光着脚在街上行走,一双脚步冻得又红又青。她那破旧的围裙兜着许多火柴,手里还拿着一小捆。可整整一天谁也没有向她买过一根——谁也没有给她一个铜板。她又饿又冷,哆哆嗦嗦地向前走着,这是一幅非常凄惨的景象:可怜的小姑娘
The snow-flakes fell on her long, fair hair, which curled in such pretty ringlets over her shoulders; but she thought not of her own beauty, or of the cold. Lights were glimmering through every window, and the savor of roast goose reached her from several houses; it was New Year's eve, and it was of this that she thought.

雪花落在她那金黄色的头发上——长长的卷发披散在肩上,看起来十分美丽,可她想不到自己的漂亮。从每扇窗子透出的亮光和飘出的烤鹅肉香味,使她想起的只是今天是除夕之夜。In a corner formed by two houses, one of which projected beyond the other. She sat down, drawing her little feet close under her, but in vain, she could not warm them. She dared not go home, she had sold no matches, earned not a single penny, and perhaps her father would beat her, besides her home was almost as cold as the street, it was an attic; and although the larger of the many chinks in the roof were stopped up with straw and rags. the wind and snow often penetrated through. Her hands were nearly dead with cold; one little match from her bundle would warm them. Perhaps, if she dared light it, she drew one out, and struck it against the wall, bravo! it was a bright, warm flame, and she held her hands over it. It was quite an illumination for that poor little girl; nay,1 call it rather a magic taper, for it seemed to her as though she was sitting before a large iron-stove with brass ornaments, so beautifully blazed the fire within! The child stretched out her feet to warm them also; alas, in an instant the flame had died away, the stove vanished, the little girl sat cold and comfortless, with the burnt match in her hand.

街边一前一后坐落着两座房子,形成一个小墙角,她蹲在墙角里,把一双小脚卷缩到身下坐了下来,可是没有用,她还是不觉得暖和。她不敢回家,因为她还没有卖掉一根火柴,没有挣到一个铜板,她的父亲也许会因此打她,况且她家几乎和大街上一样冷。那是一间阁楼,虽然屋顶上几个较大的裂口用草和破布堵住了,可风和雪还是不时地灌进来,她那双小手差不多冻僵了。她想,只要她敢抽出一根火柴,在墙上擦燃,就可以暖手,终于她抽出了一根。哧!火柴燃起来了,冒出了火苗。当她双手覆在上面时,它变成了一朵光明、温暖的火焰,象一根奇妙的小蜡烛。小姑娘觉得自己象坐在一个大火炉旁边一样,铁炉镶有铮亮的黄铜花边和底座。火烧得多么旺,多么好啊!小姑娘刚刚伸出她的一双脚,打算暖一下的时候,哎呀!这是怎么样一回事儿?火焰忽然熄灭了!火炉也不见了。她坐在那儿,手里捏着那烧过的火柴,又回到了寒冷和孤单之中。

A second match was struck against the wall; it kindles and blazed, and wherever its light fell the wall became transparent as a veil. The little girl could see into the room within. She saw the table spread with a snow-white damask cloth, whereon were ranged shining china-dishes; the roast goose stuffed with apples and dried plums stood at one end, smoking hot, and which was pleasantest of all to see;the goose, with knife and fork still in her breast, jumped down from the dish, and waddled along the floor right up to the poor child. The match was burnt out, and only the thick, hard wall was beside her.

⑻ 英语阅读理解

六、文化类
(1)
A characteristic of American culture that has become almost a tradition is to respect the self-made man — the man who has risen to the top through his own efforts, usually beginning by working with his hands. While the leader in business or instry or the college professor occupies a higher social position and commands greater respect in the community than the common laborer or even the skilled factory worker, he may take pains to point out that his father started life in America as a farmer or laborer of some sort.
This attitude toward manual(体力的) labor is now still seen in many aspects of American life. One is invited to dinner at a home that is not only comfortably but even luxuriously (豪华地) furnished and in which there is every evidence of the fact that the family has been able to afford foreign travel, expensive hobbies, and college ecation for the children; yet the hostess probably will cook the dinner herself, will serve it herself and will wash dishes afterward, furthermore the dinner will not consist merely of something quickly and easily assembled from contents of various cans and a cake or a pie bought at the nearby bakery. On the contrary, the hostess usually takes pride in careful preparation of special dishes. A professional man may talk about washing the car, digging in his flowerbeds, painting the house. His wife may even help with these things, just as he often helps her with the dishwashing. The son who is away at college may wait on table and wash dishes for his living, or ring the summer he may work with a construction gang on a highway in order to pay for his ecation.
1. From paragraph 1, we can know that in America _________.
A. people tend to have a high opinion of the self-made man
B. people can always rise to the top through their won efforts
C. college professors win great respect from common workers
C. people feel painful to mention their fathers as labors.
2. According to the passage, the hostess cooks dinner herself mainly because _________.
A. servants in American are hard to get B. she takes pride in what she can do herself
C. she can hardly afford servants D. It is easy to prepare a meal with canned food
3. The expression “ wait on table” in the second paragraph means “_________”.
A. work in a furniture shop B. keep accounts for a bar
C. wait to lay the table D. serve customers in a restaurant
4. Which of the following may serve as the best title of the passage?
A. A Respectable Self-made Family B. American Attitude toward Manual Labor
C. Characteristics of American Culture D. The Development of Manual Labor
【答案解析】本文介绍了崇尚自我奋斗,尊重体力劳动的美国文化。
1. A。细节题。 根据 A characteristic of American culture that has become almost a tradition is to respect the self-made made 我们可以了解到,“崇尚自我奋斗”是美国文化的特点。
2. B。推断题。根据This attitude toward manual(体力的) labor is now still seen in many aspects of American life.(在美国生活的方方面面,尊重体力劳动态度的现象仍然随处可见),可以推断女主人亲自下厨,是因为她以能做这样的体力活而自豪。
3. D。词义猜测题。wait on table 意为“服务顾客”,注意其后的 washing dishes 也有一定的暗示意义,故答案为 D。
4. B。主旨题。纵观全文,文章主要讲了美国崇尚自我奋斗,尊重体力劳动的文化习惯。故答案为B。
(2)
A child who has once been pleased with a tale likes, as a rule, to have it retold in almost the same words, but this should not lead parents to treat printed fairy stories as formal texts. It is always much better to tell a story than read it out of a book, and, if a parent can proce what, in the actual situation of the time and the child, is an improvement on the printed text, so much the better.
A charge made against fairy tales is that they harm the child by frightening him or making him sad thinking. To prove the latter, one would have to show in a controlled experiment that children who have read fairy stories were more often sorry for cruelty than those who had not. As to fears, there are, I think, some cases of children being dangerously terrified by some fairy story. Often, however, this arises(出现) from the child having heard the story once. Familiarity with the story by repetition turns the pain of fear into the pleasure of a fear faced and mastered.
There are also people who object to fairy stories on the grounds that they are not objectively true, that giants, witches, two-headed dragons, magic carpets, etc. do not exist; and that, instead of being fond of the strange side in fairy tales, the child should be taught to learn the reality by studying history. I find such people, I must say so peculiar(奇怪的) that I do not know how to argue with them. If their case were sound, the world should be full of mad men attempting to fly from New York to Philadelphia on a stick or covering a telephone with kisses in the belief that it was their beloved girl-friend.
No fairy story ever declared to be a description of the real world and no clever child has ever believed that it was.
1. The author considers that a fairy story is more effective when it is _______.
A. repeated without any change B. treated as a joke
C. made some changes by the parent D. set in the present
2. According to the passage, great fear can take place in a child when the story is _______.
A. in a realistic setting B. heard for the first time
C. repeated too often D. told in a different way
3. The advantage claimed(提出) for repeating fairy stories to young children is that it _______.
A. makes them less fearful
B. develops their power of memory
C. makes them believe there is nothing to be afraid of
D. encourages them not to have strange beliefs
4. The author’s mention of sticks and telephones is meant to suggest that _______.
A. fairy stories are still being made up
B. there is some misunderstanding about fairy tales
C. people try to modernize old fairy stories
D. there is more concern for children's fears nowadays
5. One of the reasons why some people are not in favor of fairy tales is that _______.
A. they are full of imagination
B. they just make up the stories which are far from the truth
C. they are not interesting
D. they make teachers of history difficult to teach
(1—5 CBABB)
【答案解析】本文为论说文,作者驳斥了对神话故事的种种指责和误解。
1. C。细节题。根据 It is always much better to tell a story than read it out of a book, and, if a parent can proce what, in the actual situation of the time and the child, is an improvement on the printed text, so much the better. 可推知此题答案为C。
2. B。细节题。根据 this arises(出现) from the child having heard the story once. 可推知此题答案为B。
3. A。细节题。根据Familiarity with the story by repetition turns the pain of fear into the pleasure of a fear faced and mastered.可以得出此答案。
4. B。推断题。有些人认为神话不现实,都是教孩子一些不存在的东西,会对孩子有不好的影响。作者用虚拟语气作了一个假设,如果这些观点站得住脚的话,可能会出现这样的情况:the world should be full of mad men attempting to fly from New York to Philadelphia on a stick or covering a telephone with kisses in the belief that it was their beloved girl-friend. 可见持这种观点的人实际上是对神话的一种误解。
5. B。推断题。根据 …not objectively true, do not exist可知有些人不赞成神话故事的原因是这些故事是编出来的,远离现实。故选B。
(3)
The number of speakers of English in Shakespeare’s time is estimated(估计) to have been about five million. Today it is estimated that some 260 million people speak it as a native language, mainly in the United States, Canada, Great Britain, Ireland, South Africa, Australia and New Zealand. In addition to the standard varieties of English found in these areas, there are a great many regional and social varieties of the language as well as various levels of usage that are employed both in its spoken and written forms.
In fact, it is impossible to estimate the number of people in the world who have acquired an adequate(足够的) working knowledge of English in addition to their own languages. The purpose for English learning and the situations in which such learning takes place are so varied that it is difficult to explain and still more difficult to judge what forms an adequate working knowledge for each situation.
The main reason for the widespread demand for English is its present-day importance as a world language. Besides serving the indefinite needs of its native speakers, English is a language in which some of important works in science, technology, and other fields are being proced, and not always by native speakers. It is widely used for such purposes as meteorological and airport communications, international conferences, and the spread of information over the radio and television networks of many nations. It is a language of wider communication for a number of developing countries, especially former British colonies. Many of these countries have multilingual populations and need a language for internal communication in such matters as government, commerce, instry, law and ecation as well as for international communication and for entrance to the scientific and technological developments in the West.
1. What would be the best title for this passage?
A. The Difficulties of Learning English B. International Communications
C. The Standard Varieties of English D. English as a World Language
2. Which of the following statements is NOT true?
A. Some 260 million people in the world have an adequate working knowledge of English.
B. There are some 260 million native speakers of English in the world.
C. It is almost impossible to estimate the number of people with an adequate working knowledge of English.
D. People learn English for a variety of reasons.
3. According to the passage, what is the main reason for the widespread use of English?
A. It was popular ring Shakespeare’s time.
B. It is used in former British colonies.
C. It serves the needs of its native speakers.
D. It is a world language that is used for international communication.
4. What forms an adequate working knowledge of English?
A. The ability to read a newspaper. B. It is difficult to judge because it differs for each situation.
C. Being a multilingual. D. Being a native speaker.
5. What type of developing countries would be most likely to use English?
A. Those geographically close to the United States.
B. Those interested in the culture of the United States.
C. Former colonies of Great Britain.
D. Countries where international conferences are held.
【答案与解析】本文介绍了英语的发展变化情况,说明了英语最后成为世界语言的原因及英语在当代社会中的重要性。
1.D。主旨题。根据第3段第1句及全文的内容:英语在各个国家的各个领域的应用,可推知此题的答案为 D。
2.A。细节题。根据文章第1段中第2句及第2段的第1句的描述可推知此题的答案为A。
3.D。推断题。根据文章最后一段的描述,英语在世界不同领域、不同的地区的使用,可推知此题的答案为D。
4.B。细节题。根据文章第2段最后一句可推知此题答案为B。
5.C。细节题。根据文章最后一段倒数第2句可推知此题答案为C。
(4)
“If there is one thing I’m sure about, it is that in a hundred years from now we will still be reading newspapers. It is not that newspapers are a necessity. Even now some people get most of their news from television or radio. Many buy a paper only on Saturday or Sunday. But for most people reading a newspaper has become a habit passed down from generation to generation.
The nature of what is news may change. What basically makes news is what affects our lives — the big political stories, the coverage of the wars, earthquakes and other disasters, will continue much the same. I think there will be more coverage of scientific research, though. It’s already happening in areas that may directly affect our lives, like genetic(基因) engineering. In the future, I think there will be more coverage of scientific explanations of why we feel as we do — as we develop a better understanding of how the brain operates and what our feelings really are.
It’s quite possible that in the next century newspapers will be transmitted(传送) electronically from Fleet Street and printed out in our own home. In fact, I’m pretty sure that how it will happen in the future. You will probably be able to choose from a menu, making up your own newspaper by picking out the things you want to read — sports and international news, etc.
I think people have got it wrong when they talk about competition between the different media(媒体). They actually feed off each other. Some people once foresaw that television would kill off newspapers, but that hasn’t happened. What is read on the printed page lasts longer than pictures on a screen or sound lost in the air. And as for the Internet, it’s never really pleasant to read something just on a screen.
1. What is the best title for the passage?
A. The Best Way to Get News B. The Changes of Media
C. Make Your Own Newspaper D. The Future of Newspaper
2. In the writer’s opinion, in the future, _______.
A. more big political affairs, wars and disasters will make news
B. newspapers will not be printed in publishing houses any longer
C. newspapers will cover more scientific research
D. more and more people will watch TV
3. What will probably be on in the newspaper made by yourself?
A. Sports and international news. B. A menu of important news.
C. The most important news. D. What you are interested in.
4. From the passage, we can infer _______.
A. newspapers will win the competition among the different media
B. newspapers will stay with us together with other media
C. television will take the place of newspaper
D. the writer believe some media will die out
5. The phrase “feed off” in the last paragraph means _______.
A. depend on B. compete with C. fight with D. kill off
(1—5 DCDBA)
【答案与解析】本文提出报纸这一新闻媒体在近百年内不会消失的观点并分析了其原因。
1. D。主旨题。从文章第1句:一百年后人们仍要读报,到后面文章讲到报纸跟人们生活的关系,报纸的形式和内容,可归纳出此题的答案为D。
2. C。细节题。根据文章第2段I think there will be more coverage of scientific research, though.可推知此题答案为C。
3. D。推断题。从文章第3段最后一句You will probably be able to choose from a menu, making up your own newspaper by picking out the things you want to read… 可推知此题答案为D。
4. B。细节题。根据文章第1段第3句Even now some people get most of their news from television or radio. Many buy a paper only on Saturday or Sunday可推知此题答案为B。
5. A。词义猜测题。作者上一句说人们错误地认为各各种不同的媒体相互竞争,而下一句作者又说 They actually feed off each other(注意句中 actually 一词),再结合所给的四个选项,可知选A为合适。

⑼ 英语阅读

1A 2B 3D 4C

热点内容
39天电影在线播放免费观看 发布:2024-08-19 09:18:18 浏览:939
可投屏电影网站 发布:2024-08-19 08:19:20 浏览:140
农村喜剧电影在线观看 发布:2024-08-19 07:46:21 浏览:300
电影院默认区域 发布:2024-08-19 07:39:02 浏览:873
台湾金燕全部电 发布:2024-08-19 07:30:20 浏览:249
在哪可以看网站 发布:2024-08-19 07:29:06 浏览:467
电影tv版app 发布:2024-08-19 07:28:17 浏览:51
韩国伦理电影在什么地方看的啊 发布:2024-08-19 07:18:34 浏览:835
韩国找女儿那个电影 发布:2024-08-19 07:18:34 浏览:667
惊变温碧霞在线播放 发布:2024-08-19 07:10:13 浏览:404