英语阅读和理解文章下载
Ⅰ 英语阅读类文章txt下载
英语阅读类文章内 txt 下载容
http://www.52zy.com/down/58681.html
Ⅱ 英语文章阅读理解5篇
In the early 1990s,the word” Internet” was strange to most people. But today, Internet has become a useful tool for people all over the world. Maybe Internet has been the greatest invention in the field of
communication in the history of mankind(人类)Communicating with others on the Internet is much faster. We can chat with a person who is sitting in the other part of the world. We can e-mail our friends and they can read the e-mails within a minute.Giving all kinds of information is probably the biggest advantage of the Internet. We can use search engines to find the information we need. Just type in a keyword or keywords and the search engine will give us a list of suitable websites to look at.We can enjoy a lot on the Internet by downloading games, visiting chat rooms or surfing (浏览)websites.There
are some games for free. We can meet new and interesting people in the chat now. We can also listen to music and see films.Now ,there is a lot of service on the Internet such as online banking ,job finding and ticket buying. We can also do shopping and find nearly all kinds of goods. Sometimes we can find something that is quite good but very cheap.
26.How many main advantages of the Internet are talked about in the passage?
A. Three. B. Four. C. Five. D. Six.
27.What fact doesn’t the passage provide?
A. We can find almost anything we want to know on the Internet.
B. Some games on the Internet are free.
C. We can buy most things we need on the Internet.
D. Goods on the Internet are more expensive than those in real shops.
28.Which title best gives the main idea of the passage?
A. Online Shopping
B. Exchanging Information on the Internet
C. The Advantages of the Internet
D. Surfing the Websites on the Internet
答案: BDC
(2010.四川省自贡市 第 三部分 阅读理解B 满分10分)
You want to know about my staying in America, right? Well, to tell you the truth, it is really an eye-opening experience study here.In China, I had English classes five times a week since fifth grade. However, I didn’t know how different textbook English could be from everyday English until I came to Hotchkiss School, Conmecticut.When I first studied English, I was told to say, “I am fine.” when people say “How are you ?”But in the US,I found that people say, “I am good.” or “I am tired.”
One day ,someone greeted me with “What’s up ?”It ,made me confused. I thought for a moment and then smiled because I didn’t know what to say.Since then, I have discovered more and more differencesbetween Chinese and US cultures.To my surprise, US girls spend a lot of time in the burning sun to get a tan. However ,in China ,girls try every possible way to get their skin paler, or “whiter.”I also surprised by how hard-working .US students are .In China, schoolwork is almost everything ,so we study
hard and that’ it. But here,a “good” student gets good grades, does a lot for the public and plays sports or music.The kids here are so talented ,I am starting to be sorry that I gave up playing the piano at an early age and that I have never thought about sports.
61.According to the writer, textbook English is _________everyday English.
A. quite different from B. the same as C. more difficult than
62.What does the word “tan ”in the sixth paragraph mean in Chinese?
A晒黑 B晒白 C 能量
63.A good US student spends his/her time ________.
A. only in doing homework
B. only on sports or music
C. on studies ,sports or music and public work
64.Which of the following is NOT true?
A. The writer is now in US.
B. American girls love to have white skin.
C.US students are talented and hard-working.
65.Which is the best title for the passage?
A. My Own Travel in the US
B. My Studying in the US
C. My Opinion about the US
答案:AACBB
Ⅲ 英语阅读理解文章
做英语阅读原则:读的进去,还要跳的出来。要明白文章的结构和作内者的写作意图,你就是拿着容文章只管读,而没有去思考为什么这样写以及文章结构而造成的。都文章要有整体意识,读的进去,还要跳的出来。希望能帮到你!
Ⅳ 英语 一个 阅读 理解 题目。一整篇 文章
1.By motorbike
2.Because his clothes were wet through.或because his clothes were wet through after a heavily rain
3.He hope to go out of the hospital for a walk.
4.Because there was nobody in the ward except him.
5.Because he wanted to know the date.
Ⅳ 有哪些阅读英语文章的app
可以阅读英语文章的app有:有道e读、扇贝阅读、ZoReader、爱洋葱、阿卡索少儿英语app,比较推荐阿卡索。可以去阿卡索的APP里面免费领取到一节少儿英语课程,最主要是跟着外教一对一的口语对话,现在分享他们的试听课给大家,点击免费领取:【https://www.acadsoc.com】
阿卡索少儿英语app主要是针对少儿的各个年龄阶段,是一个比较全面的学习app。从简单的字母入门再到难一点的情景对话,这个app有着丰富的配音内容,多元化的一些英语情景,图片多文字少的一个教学,为少年儿童甚至大人提供了一个轻松学英语的平台。
通过这个阿卡索少儿英语app,孩子们可以直接用手机在上面预约课程,然后上课,选课,优势还可以取消课程,非常方便。足不出户就可以学习到英语,让大人也省去了很多配送孩子来回奔波的时间,让家长省心。而且它还拥有很多美剧影片可以提供给少儿观看和学习,还有智能的语音打分系统可以纠正少儿的发音问题。
还有其他什么学习问题,可以网络搜“阿卡索vivi老师”为您分析解答。
想要更多的英语学习资源,可以网络搜“阿卡索官网论坛”免费下载。
Ⅵ 求英语阅读理解题的英语文章与题目,题目要20个
Once there were five beggars(乞丐). One was English, one Turkish(土耳其人), one Greek(希腊人), one was an Arab(阿拉伯人) and one was Persian(波斯人). One day they met and decided to stay together, sharing(分享) what they had and helping each other in times of trouble.
Soon a man passed them in the street and gave them a coin(硬币). They talked about what to do with it. At last they decided to buy something to eat.
“Let’s buy some grapes(葡萄)!” said the Englishman..
but the Turk wanted “uzum”,the Arab “aneb”,the Greek “stafelea”, and the Persian insisted on(坚持) “angur”.They did not understand each other’s language very well. Soon they were quarrelling(争吵) and even fighting.
While they were fighting about how to spend the money, a stranger came along. He knew all five languages. He asked them why they were fighting. After they told him, he said.
“Give me your coin. I will buy what you wish.”
He was soon back with a bunch(串)of grapes. Each beggar was happy, as each had what he had wanted.
根据短文,选择正确答案。
( )1.Why did the beggars decide to stay together?
A.They felt lonely.
B.They were good friends.
C.They came from the same country.
D.They hoped they could help each other in times of trouble.
( )2.What did the Arab want to buy?
A.apples B.pears C.grapes D.bananas
( )3.Why were they fighting?
A.They were not friendly.
B.They did not know they wanted the same thing.
C.They each wanted to buy something different.
D.The Englishman took the coin.
( )4.What made the beggars happy at last?
A.They found they each wanted the same things.
B.They learned to speak the same language.
C.Each received something different.
D.They met the stranger.
( )5.If people ,there would often be no need to fight.
A.could speak English everywhere.
B.know five languages
C.could underestand each other
D.had what they had wanted
Ⅶ 怎样在网上下载英语阅读的文章或小说
如果有的下不下来但你有喜欢一个最简单的办法就是把文章或小说复制然后新建一个文档然后粘贴进去就可以了
Ⅷ 那里可以下载英语阅读文章吧经典小说
红军就可以下载
Ⅸ 哪里有英语阅读理解TXT版的下载
http://www.77txt.com/txt_182680/
http://www.77txt.com/txt_131555/
Ⅹ 有哪些阅读英语文章的app
不同于APP内的自主学习,照本宣读,外教一对一在线授课的形式更能抓住专孩子的注意力!课程设置属在合理的25分钟,“孩子坐不住,注意力涣散”都不存在的!经验丰富的外教老师更加懂得如何去引导孩子加入自己的英语学习小课堂,寓教于乐的方式只会让孩子觉得“欢乐的时光总是那么短暂”!这里就把阿卡索自主研发的免费【熊出没趣味体验课】分享给家长们!点击蓝字即可体验!阿卡索自主研发课程课件,结合方特动漫的熊出没系列动画,为孩子带来真正意义上的寓教于乐!有了优秀的教材也需要有优秀的老师来进行指导教学,这样才能进步的很快。
对于孩子的学习,vivi老师始终坚信一句话:兴趣是最好的老师。因此无论选择哪家机构,都要根据孩子的学习兴趣、学习状态、个人计划,再结合家长自身的经济实力等多方面因素来考量。关于选课的问题还犹豫不决的家长,如果需要更详细具体的意见,可以在选课之前找我聊聊,网络搜索vivi老师就可以找到我,我会尽最大努力帮你避雷。